Masq Batzeba glass sculpture, Gold

Masq Batzeba glasskulptur, guld

Glasskulpturen Masq Batzeba från Målerås Glasbruk är ett handgjort konstverk av utsmyckat kristallglas som skickligt har formgivits till ett slående motiv av Batzeba. Liknelsen av Batzeba representerar skönhet och kärlek, och för detta ändamål har skulpturen inskriften med ordspråket: ”Allt är rättvist i kärlek och krig”.

Känslan frammanar historien om Gamla testamentet där kung David gifter sig med Batseba efter att ha skickat sin man Uria att möta sin död i strid. Denna ursnygga skulptur har sandblästrats och målats för hand med miljövänligt bläck för att skapa en vacker och noggrann inredningsdetalj.

Designad av Mats Jonasson. Varje skulptur är noggrant kontrollerad för sin kvalitet och är signerad av tillverkaren. Kommer i en fin presentförpackning som gör den till den perfekta presenten till en vän eller älskade – eller varför inte unna dig denna exklusiva inredningsdetalj?

Kombinera den med andra fascinerande glaskonstverk från Målerås för att skapa en verkligt sofistikerad estetik i ditt hem.

2 099 kronor

About the author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *