Wildlife reindeer glass sculpture, Mini

Wildlife reindeer glasskulptur, mini

Glasskulpturen Wildlife reindeer av Målerås Glasbruk är ett handgjort konstverk av utsmyckat kristallglas som skickligt har arbetats in i det ståtliga motivet av en ren. Denna ursnygga skulptur har sandblästrats och målats för hand med miljövänligt bläck för att skapa en vacker och noggrann inredningsdetalj. Designad av Mats Jonasson.

Varje skulptur är noggrant kontrollerad för sin kvalitet och är signerad av tillverkaren. Den kommer i en fin presentförpackning, vilket gör den till den perfekta presenten till en vän eller älskade – eller varför inte unna dig denna exklusiva inredningsdetalj?

Kombinera den med andra fascinerande glaskonstverk från Målerås för att skapa en verkligt sofistikerad estetik i ditt hem.

510 kronor

About the author

Kommentarer

  1. Det låter som en vacker och imponerande glasskulptur. Målerås Glasbruk är känt för sin höga kvalitet och hantverkskunskap när det gäller kristallglas, och det är imponerande att denna skulptur är handgjord och utsmyckad med miljövänligt bläck. Mats Jonasson är en känd svensk glaskonstnär som har skapat många vackra verk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *