Målerås Glasbruk Design

Info

Sedan starten har vår ambition varit att dela med oss ​​av vår kunskap och passion för skandinavisk glaskonst och designtradition. Det här är något vi brinner för att fortsätta dela med oss av. Och precis som du strävar efter att förbättra ditt hem över tiden, bygga och lägga till bit för bit, så gör vi på Glaskriket Sverige detsamma.

Vi förstår att design är någonting personligt. Det handlar inte om var du bor utan om de upplevelser du har, människorna du fyller ditt hem med och de minnen du skapar där.

Minnen lever genom föremålen i ditt hem. Oavsett om det är din favoritvas som pryder matbordet eller den perfekt formade muggen till din morgonkopp med te. En skandinavisk livsstil, tillsammans med skandinavisk design, skapas genom de små detaljerna som gör ett hus till ett hem.

Vi vill dela detta sätt att leva med dig. Vårt mål är att få dig att känna dig inspirerad genom varenda lite detalj. Från det ögonblick du besöker vår sida för första gången tills de föremål du älskar blir en del av ditt hem. Vi vill göra vad vi kan för att hjälpa dig att skapa ett hem som du älskar och är stolt över.

Den skandinaviska designtraditionen har anammats över hela världen och erbjuder ett unikt sätt att leva. Den funktionella enkelheten och tidlösa skönheten formar en livsstil där människor möts och stunder delas.

Glaskriket Sverige