Ideo Masq Ltd Ed 299ex glass sculpture, Gold

Ideo Masq Ltd Ed 299ex glasskulptur, guld

Ideo Masq Ltd Ed 299 ex glasskulptur av Målerås Glasbruk är ett handgjort konstverk av utsmyckat kristallglas. Skulpturen har skickligt bearbetats till en slående skildring av Ideo, en klok och fantasifull rådgivare som ger råd och inspirerar de kloka.

Som en påminnelse om vikten av ödmjukhet och nåd har skulpturen inskriften med orden: ”En god väns råd är inte dyrt.” Denna ursnygga skulptur har sandblästrats och målats för hand med miljövänligt bläck för att skapa en vacker och noggrann inredningsdetalj.

Designad av Mats Jonasson. Varje orörd skulptur är noggrant kontrollerad för sin kvalitet och är signerad av tillverkaren. Kommer i en fin presentförpackning som gör den till den perfekta presenten till en vän eller älskade – eller varför inte unna dig denna exklusiva inredningsdetalj?

Kombinera den med andra fascinerande glaskonstverk från Målerås för att skapa en verkligt sofistikerad estetik i ditt hem.

Den här glasskulpturen har producerats i en begränsad upplaga, eftersom endast 299 iterationer av föremålet har tillverkats av Målerås Glasbruk.

7 199 kronor

About the author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *